پرمیکس اُمگا 3

پرمیکس جو
پرمیکس جو
اکتبر 7, 2016
بهبود دهنده نان های سنتی
بهبود دهنده نان های سنتی
اکتبر 7, 2016
نمایش همه

پرمیکس اُمگا 3

پرمیکس اُمگا 3

پرمیکس اُمگا 3

پرمیکس اُمگا 3 جهت نان اُمگا 3 به کار می رود . میزان کاربرد پرمیکس اُمگا 3 10 درصد وزن آرد مصرفی می باشد .

مواد لازم پرمیکس اُمگا 3 :

  • آرد ….. 10 کیلوگرم
  • آب ….. 7-5/6 کیلوگرم
  • خمیر مایه ….. 200-150 گرم
  • پرمیکس اُمگا 3 اُماج ….. 1 کیلوگرم
  • بهبود دهنده سبز اُماج ….. 50 گرم

طرز تهیه پرمیکس اُمگا 3 :

1- مواد اولیه را مخلوط کرده و خمیری یکنواخت تهیه می کنیم .

2- پس از 15 دقیقه استراحت ، در مقادیر 50 گرمی چانه گیری می کنیم .

3- چانه های تهیه شده را به مدت 15 دقیقه استراحت می دهیم .

4- پس از شکل دهی به چانه ها ، آن را به مدت 45 دقیقه در گرمخانه با دمای 37-40 درجه سانتی گراد و رطوبت 85-80 درصد قرار می دهیم .

5- پس از رسیدن خمیر پرمیکس اُمگا 3 ، پخت در دمای 220 درجه سانتی گراد و به مدت 12 دقیقه انجام می شود .