پرمیکس تست

مواد بهبود دهنده نان اُماج
مواد بهبود دهنده نان اُماج
سپتامبر 4, 2014
پرمیکس همبرگری
پرمیکس همبرگری
اکتبر 7, 2016
نمایش همه

پرمیکس تست

پرمیکس تست

پرمیکس تست

پرمیکس تست جهت تهیه نان تست به کار می رود و میزان کاربرد پرمیکس تست 10 درصد وزن آرد مصرفی می باشد .

مواد لازم پرمیکس تست :
* آرد ……………………….. 10 کیلوگرم
* نمک ……………………… 150-100 گرم
* آب ……………………….. 6-5/5 لیتر
* خمیر مایه ……………….. 150-200 گرم
* پرمیکس تست اُماج …… 1 کیلوگرم
* شکر ……………………… 100-200 گرم
* روغن مایع یا مارگارین …. 500-300 لیتر
* بهبود دهنده سبز اُماج … 50-30 گرم

طرز تهیه پرمیکس تست :
1- مواد اولیه پرمیکس تست را در میکسر ریخته و مخلوط می کنیم . زمان اختلاط در میکسر های معمولی ، 25-20 دقیقه و در انواع اسپیرال ، 10-12 دقیقه می باشد.
2- بدون استراحت اولیه ،در مقادیر 950-850 گرمی چانه گیری می کنیم .
3- چانه های تهیه شده را در قالب هایی که قبلا به خوبی چرب شده اند ، قرار می دهیم .
4- قالب ها را به مدت 60-45 دقیقه در گرمخانه 40-37 درجه سانتی گراد و رطوبت حدود 85-80 درصد قرار می دهیم .
5- بعد از رسیدن خمیر ، پخت پرمیکس تست در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 60-40 دقیقه انجام شود .
6- نان ها را از قالب خارج کرده و به مدت 24-12 ساعت در دمای محیط آن ها را خنک می کنیم . برای جلوگیری از خشک شدن بیش از حد پوسته ، پس از خنک شدن روی نان ها را با نایلون بپوشانید .
7- در نهایت نان ها را برش داده و بسته بندی می کنیم .