پرمیکس کروسان

پودر مافین ساده
پودر مافین ساده
اکتبر 7, 2016
پودر آماده دونات
پودر آماده دونات
اکتبر 7, 2016
نمایش همه

پرمیکس کروسان

پرمیکس کروسان

پرمیکس کروسان

پرمیکس کروسان جهت تهیه نان کروسان و انواع شیرینی دانمارکی به کار می رود . میزان کاربرد پرمیکس کروسان 10 درصد وزن آرد مصرفی می باشد .

مواد لازم پرمیکس کروسان :

  • آرد ….. 5 کیلو گرم
  • خمیر مایه ….. 50 گرم
  • شکر ….. 550-600 گرم
  • روغن مایع ….. 100 گرم
  • نمک ….. 1 کیلوگرم
  • وانیل ….. 500-700 گرم
  • آب ….. 1- 0/5 کیلوگرم
  • مارگارین قنادی ….. 100-50 گرم
  • بهبود دهنده کروسان اُماج ….. 500 گرم

طرز تهیه پرمیکس کروسان :

1- مواد اولیه ، بجز مارگارین قنادی را در درون میکسر ریخته و تا به دست آمدن خمیر صاف ، مخلوط می کنیم .

2- بدون استراحت اولیه و با استفاده از مارگارین قنادی ، خمیر یک سوم تهیه می کنیم . یعنی به اندازه یک سوم وزن آرد مصرفی ، مارگارین قنادی را به صورت ورقه نازک در آورده ، به کمک وردنه ، رُل کن و تا زدن های متوالی ، باعث می شویم تا به خوبی به خورد خمیر برود . ( برای بالا بردن کیفیت محصول ، تکرار عملیات تا زدن ، استراحت در یخچال و پهن کردن مجدد مناسب تر است . )

3- در انتها خمیر حاصل را با ضخامت حدود 5-3 میلی متر پهن کرده و در قطعات کوچک برش داده و به فرم دلخواه شکل می دهیم . می توانیم از انواع مغزی ها و یا شکلات های مقاوم به حرارت در وسط قطعات استفاده کنیم .

4- قطعات خمیر را به مدت 45- 30 دقیقه در گرمخانه ملایم استراحت می دهیم .

5- پس از رسیدن خمیر ، پخت در دمای 200 درچه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه ، ترجیحاّ در فر گردان انجام می شود .