پرمیکس تست جهت تهیه نان تست به کار می رود و میزان کاربرد پرمیکس تست 10 درصد وزن آرد مصرفی می باشد .
مواد لازم پرمیکس تست :
* آرد ……………………….. 10 کیلوگرم
* نمک ……………………… 150-100 گرم
* آب ……………………….. 6-5/5 لیتر
* خمیر مایه ……………….. 150-200 گرم
* پرمیکس تست اُماج …… 1 کیلوگرم
* شکر ……………………… 100-200 گرم
* روغن مایع یا مارگارین …. 500-300 لیتر
* بهبود دهنده سبز اُماج … 50-30 گرم
طرز تهیه پرمیکس تست :
1- مواد اولیه پرمیکس تست را در میکسر ریخته و مخلوط می کنیم . زمان اختلاط در میکسر های معمولی ، 25-20 دقیقه و در انواع اسپیرال ، 10-12 دقیقه می باشد.
2- بدون استراحت اولیه ،در مقادیر 950-850 گرمی چانه گیری می کنیم .
3- چانه های تهیه شده را در قالب هایی که قبلا به خوبی چرب شده اند ، قرار می دهیم .
4- قالب ها را به مدت 60-45 دقیقه در گرمخانه 40-37 درجه سانتی گراد و رطوبت حدود 85-80 درصد قرار می دهیم .
5- بعد از رسیدن خمیر ، پخت پرمیکس تست در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 60-40 دقیقه انجام شود .
6- نان ها را از قالب خارج کرده و به مدت 24-12 ساعت در دمای محیط آن ها را خنک می کنیم . برای جلوگیری از خشک شدن بیش از حد پوسته ، پس از خنک شدن روی نان ها را با نایلون بپوشانید .
7- در نهایت نان ها را برش داده و بسته بندی می کنیم .