انواع بهبود دهنده های نان سنتی اُماج عبارتند از :
مواد بهبود دهنده نان سنتی
مخصوص نان های نیمه حجیم نظیر بربری و سنگک
مخصوص نان های تخت نظیر لواش و تافتون
میزان مصرف بهبود دهنده نان های سنتی
مواد بهبود دهنده نان های سنتی عموما به میزان 50 تا 100 گرم به ازای هر کیسه آرد 40 کیلویی و به همراه خمیر مایه ، مستقیما روی آرد اضافه می شوند .
مزایای مصرف بهبود دهنده نان های سنتی
- عمل آوری سریع تر خمیر
- رفع قدرت تحمل تخمیر
- رفع مشکلات ناشی از آرد های سست
- بهبود تردی , عطر ، طعم و رنگ نان
- جلوگیری از بیات شدن سریع محصول تولیدی