پودر آماده دونات ، جهت تهیه دونات ( پیراشکی ) تخمیری با کیفیت و ماندگاری بالا به کار می رود .
مواد لازم پودر آماده دونات :
- پودر آماده دونات اُماج ….. 10 کیلوگرم
- خمیر مایه ….. 240-200 گرم
- نمک ….. 120 -100 گرم
- شکر ….. به میزان لازم
- مارگارین ….. 700 – 500 گرم
- آب ….. 6- 5/5 کیلو گرم
- بهبود دهنده سبز اُماج ….. 35 گرم
طرز تهیه پودر آماده دونات :
1- مواد لازم را در داخل میکسر ریخته ، در انواع اسپیرال به مدت 12- 10 دقیقه یا با میکسر معمولی حدود 20 دقیقه مخلوط می کنیم .
2- چانه های 100 – 50 گرمی تهیه کرده و به صورت دلخواه فرم می دهیم .
3- خمیر را به مدت 50 – 40 دقیقه در گرمخانه ملایم با دمای 35-30 درجه سانتی گراد و رطوبت 60- 50 درصد بگذاریم .
4- در انتهای دو طرف چانه ها را به نحوی که در روغن با دمای 180 درجه سانتی گراد غوطه ور شوند ، سرخ می کنیم .
5- می توانیم از پودر قند ، شکلات مایع و … برای تزئین سطح و نیز از انواع مغزی ها و تزریق کرم برای کرم داخل آن استفاده کنیم .