پرمیکس کروسان جهت تهیه نان کروسان و انواع شیرینی دانمارکی به کار می رود . میزان کاربرد پرمیکس کروسان 10 درصد وزن آرد مصرفی می باشد .
مواد لازم پرمیکس کروسان :
- آرد ….. 5 کیلو گرم
- خمیر مایه ….. 50 گرم
- شکر ….. 550-600 گرم
- روغن مایع ….. 100 گرم
- نمک ….. 1 کیلوگرم
- وانیل ….. 500-700 گرم
- آب ….. 1- 0/5 کیلوگرم
- مارگارین قنادی ….. 100-50 گرم
- بهبود دهنده کروسان اُماج ….. 500 گرم
طرز تهیه پرمیکس کروسان :
1- مواد اولیه ، بجز مارگارین قنادی را در درون میکسر ریخته و تا به دست آمدن خمیر صاف ، مخلوط می کنیم .
2- بدون استراحت اولیه و با استفاده از مارگارین قنادی ، خمیر یک سوم تهیه می کنیم . یعنی به اندازه یک سوم وزن آرد مصرفی ، مارگارین قنادی را به صورت ورقه نازک در آورده ، به کمک وردنه ، رُل کن و تا زدن های متوالی ، باعث می شویم تا به خوبی به خورد خمیر برود . ( برای بالا بردن کیفیت محصول ، تکرار عملیات تا زدن ، استراحت در یخچال و پهن کردن مجدد مناسب تر است . )
3- در انتها خمیر حاصل را با ضخامت حدود 5-3 میلی متر پهن کرده و در قطعات کوچک برش داده و به فرم دلخواه شکل می دهیم . می توانیم از انواع مغزی ها و یا شکلات های مقاوم به حرارت در وسط قطعات استفاده کنیم .
4- قطعات خمیر را به مدت 45- 30 دقیقه در گرمخانه ملایم استراحت می دهیم .
5- پس از رسیدن خمیر ، پخت در دمای 200 درچه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه ، ترجیحاّ در فر گردان انجام می شود .