پرمیکس جو

پرمیکس روگن
پرمیکس روگن
اکتبر 7, 2016
پرمیکس اُمگا 3
پرمیکس اُمگا 3
اکتبر 7, 2016
نمایش همه

پرمیکس جو

پرمیکس جو

پرمیکس جو

پرمیکس جو جهت تهیه نان جو به کار می رود و میزان کاربرد پرمیکس جو 30 درصد وزن آرد مصرفی می باشد .

مواد لازم پرمیکس جو :

  • آرد ….. 40 کیلوگرم
  • پرمیکس جو اُماج ….. 7-5 کیلوگرم
  • خمیر مایه ….. 400 گرم
  • نمک ….. 600 گرم
  • شکر ….. 400 گرم
  • آب ….. 34-30 کیلوگرم
  • روغن ….. 600-400 گرم
  • بهبود دهنده سبز اُماج ….. 150 گرم

طرز تهیه پرمیکس جو :

1- ابتدا مواد اولیه پرمیکس جو را بدون افزودن آب ، مخلوط می کنیم .

2- با افزودن آب ، خمیر مناسب را پس از 25-20 دقیقه اختلاط در میکسر معمولی و یا 12-10 دقیقه در میکسر اسپیرال ( دور تند ) ، تهیه می کنیم .

3- استفاده ازشکر و روغن پیشنهادی در فرمولاسیون می تواند به بهبود دهنده طعم و ماندگاری نان حاصل کمک کند .

4- پس از حداقل 20-10 دقیقه استراحت اولیه ، خمیر را در وزن دلخواه چانه می گیریم و به چانه ها نیز ترجیحا حدود 15-10 دقیقه استراحت می دهیم .

5- بعد از استراحت ، چانه ها به شکل مناسب فرم می دهیم . میتوانیم قبل از گرمخانه گذاری روی خمیر ها کنجد جو پرک و یا … پاشیده و سپس سطح آن ها را برش بزنیم .

6- پس از 45-40 دقیقه گرخانه گذاری ملایم ، پخت در دمای 220-200 درجه سانتی گراد ، بخار اولیه ، انجام می گیرد .