پرمیکس جو جهت تهیه نان جو به کار می رود و میزان کاربرد پرمیکس جو 30 درصد وزن آرد مصرفی می باشد .
مواد لازم پرمیکس جو :
طرز تهیه پرمیکس جو :
1- ابتدا مواد اولیه پرمیکس جو را بدون افزودن آب ، مخلوط می کنیم .
2- با افزودن آب ، خمیر مناسب را پس از 25-20 دقیقه اختلاط در میکسر معمولی و یا 12-10 دقیقه در میکسر اسپیرال ( دور تند ) ، تهیه می کنیم .
3- استفاده ازشکر و روغن پیشنهادی در فرمولاسیون می تواند به بهبود دهنده طعم و ماندگاری نان حاصل کمک کند .
4- پس از حداقل 20-10 دقیقه استراحت اولیه ، خمیر را در وزن دلخواه چانه می گیریم و به چانه ها نیز ترجیحا حدود 15-10 دقیقه استراحت می دهیم .
5- بعد از استراحت ، چانه ها به شکل مناسب فرم می دهیم . میتوانیم قبل از گرمخانه گذاری روی خمیر ها کنجد جو پرک و یا … پاشیده و سپس سطح آن ها را برش بزنیم .
6- پس از 45-40 دقیقه گرخانه گذاری ملایم ، پخت در دمای 220-200 درجه سانتی گراد ، بخار اولیه ، انجام می گیرد .