پرمیکس روگن جهت تهیه نان های تیره نظیر روگن به کار می رود و میزان کاربرد پرمیکس روگن 5 درصد وزن آرد مصرفی می باشد.
مواد لازم پرمیکس روگن :
- آرد ….. 10 کیلوگرم
- پرمیکس روگن اُماج ….. 500 گرم
- بهبود دهنده سبز اُماج ….. 100-50 گرم
- خمیر مایه ….. 200- 150 گرم
- نمک ….. 150 گرم
- شکر ….. 200-100 گرم
- اب ….. 6-5/5 لیتر
- روغن ….. 200 گرم
طرز تهیه پرمیکس روگن :
- مواد اولیه پرمیکس روگن را در میکسر ریخته و تا به دست آمدن خمیر یکنواخت مخلوط می کنیم .
- بعد از 15-10 دقیقه استراحت اولیه ، در مقادریر 800- 100 گرمی چانه گیری می کنیم .
- سپس چانه ها را به مدت 45 دقیقه ، داخل گرمخانه با حرارت 40-37 درجه سانتی گراد و رطوبت 85-80 درصد قرار می دهیم .
پس از رسیدن خمیر پرمیکس روگن، پخت در دمای 200 درجه سانتی گراد صورت می گیرد . زمان قرار گرفتن پرمیکس روگن در فر برای چانه های 100 گرمی و سبک 20-15 دقیقه وبرای اوزان سنگین به مدت 40-30 دقیقه می باشد .