پرمیکس روگن

پرمیکس همبرگری
پرمیکس همبرگری
اکتبر 7, 2016
پرمیکس جو
پرمیکس جو
اکتبر 7, 2016
نمایش همه

پرمیکس روگن

پرمیکس روگن

پرمیکس روگن

پرمیکس روگن جهت تهیه نان های تیره نظیر روگن به کار می رود و میزان کاربرد پرمیکس روگن 5 درصد وزن آرد مصرفی می باشد.

مواد لازم پرمیکس روگن :

  • آرد ….. 10 کیلوگرم
  • پرمیکس روگن اُماج ….. 500 گرم
  • بهبود دهنده سبز اُماج ….. 100-50 گرم
  • خمیر مایه ….. 200- 150  گرم
  • نمک ….. 150 گرم
  • شکر ….. 200-100 گرم
  • اب ….. 6-5/5 لیتر
  • روغن ….. 200 گرم

طرز تهیه پرمیکس روگن :

  • مواد اولیه پرمیکس روگن را در میکسر ریخته و تا به دست آمدن خمیر یکنواخت مخلوط می کنیم .
  • بعد از 15-10 دقیقه استراحت اولیه ، در مقادریر 800- 100 گرمی چانه گیری می کنیم .
  • سپس چانه ها را به مدت 45 دقیقه ، داخل گرمخانه با حرارت 40-37 درجه سانتی گراد و رطوبت 85-80 درصد قرار می دهیم .

پس از رسیدن خمیر پرمیکس روگن، پخت در دمای 200 درجه سانتی گراد صورت می گیرد . زمان قرار گرفتن پرمیکس روگن در فر برای چانه های 100 گرمی و سبک 20-15 دقیقه وبرای اوزان سنگین به مدت 40-30 دقیقه می باشد .